10.2.2018. 14:11
0
Zenički ljekari se bore za život vozača “Pasata”, hitno potrebna krv!
Zenički ljekari još se bore za život 55-godišnjem M.M. iz Orahovice kod Žepče, koji je zadobio teške, životno ugrožavajuće, povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na putu M-17 u mjestu Gornja Golubinja kod Žepča.

Podsjetimo, u teškoj nesreći učestvovala su dva kamiona i automobil “Pasat”, a povrijeđene su tri osobe. Pod još nerazjašnjenim okolnostima, vozač “Pasata” zabio se u kamion.

Tri osobe odmah su prevezene u Kantonalnu bolnicu Zenica, a najkritičnije stanje je vozaču “Pasata”, za čiji se život, vanljudskim naporima, bore zenički ljekari, prenosi Avaz.

Porodica stradalog moli sve sugrađane koji imaju A+ krvnu grupu da se jave na broj 032 880 223 i daruju krv, te tako pomognu teško stradalom 63-godišnjaku. Hitno je potrebno 10 doza krvi.

Osim M.M. iz Orahovice, koji je upravljao “Pasatom”, u nesreći je učestvovalo teretno vozilo “Schmidt” kojim je upravljao I.H. (22) iz mjesta Velika Brijesnica, općina Doboj Istok, i teretno vozilo “Mercedes”, kojim je upravljao R.B. (29) iz Tešnja.

Neutvrđen stepen povreda u nesreći zadobila je i I.M. (27) iz Žepča, saputnik u “Pasatu”, a uviđaj na licu mjesta obavili su istražitelji Policijske stanice Žepče uz upoznavanje tužiocam prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.