28.2.2018. 10:55
0
Državljani BiH lišeni slobode
Službenici Jedinice granične policije Bijeljina 27.2.2018. godine lišili su slobode A.K. (1994.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Policijska stanica Šamac raspisala potragu zbog krivičnog djela „tjelesna povreda“.

Kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača i predat službenicima PS Šamac. 

Istoga dana, na ulasku u BiH na MGP Brod lišen je slobode E.M. (1986.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Živinicama zbog krivičnog djela „davanje lažnog iskaza“. Službenici JGP Brod bh. državljanina predali su službenicima Sudske policije Odžak. 

Službenici JGP Aerodrom Sarajevo 26.2.2018. lišili su slobode E.Š. (1973.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog krivičnih djela: „nasilničko ponašanje“, „prevara u privrednom poslovanju“, „oštećenje tuđe stvari“ i „ugrožavanje sigurnosti“. Bh. državljanin na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Istanbula. Predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.