23.3.2018. 17:49
0
Kenan Kršo iza zatvorenih vrata rekao kako nije oteo i kako nije spavao sa 12-godišnjom djevojčicom iz Sarajeva
Kenan Kršo (41) jučer je iza zatvorenih vrata na ročištu za izjašnjavanje o krivici u Kantonalnom sudu Sarajevo rekao da u novembru prošle godine nije oteo i spavao sa 12-godišnjom djevojčicom E.B., piše Dnevni Avaz.

Kršo je iz pritvora doveden pred sudiju Igora Todorovića, dok se njegov pomagač Jasmin Zunđa, koji se brani sa slobode, nije pojavio tako da se nije ni izjasnio o krivici. Nije poznato gdje se on nalazi.  

Slučaj je rasvijetljen kada je Zunđa zamolio porodičnog prijatelja da prespava jednu noć kod njega. Čovjeku je bilo nejasno zašto to traži od njega kad ima svoj stan u Hrasnom. Zunđa mu je rekao kako je Kršo u njegovom stanu sa svojom trećom “suprugom”. Zunđinog prijatelja mnogo je uznemirilo ono što je čuo pa se povjerio jednom poznaniku policajcu, koji je odmah prijavio slučaj svojim kolegama. Ubrzo je organizirana akcija spašavanja zatočene 12-godišnjakinje iz stana, a Kršo i Zunđa su privedeni, prenosi Avaz.

Kršo se tereti za krivično djelo oduzimanje djeteta i spolni odnošaj na naročito ponižavajući način, dok se Zunđi na teret stavlja krivično djelo pomoć pri oduzimanju djeteta.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.