17.4.2018. 16:19
0
Komšije nakon ubistva na Soukbunaru: Šokirani smo, on je bio divan čovjek
Mještani sarajevskog naselja Sokbunar u kojem je sinoć Mersija Delalić nožem usmrtila svoga supruga Seada šokirani su i, kako kažu, ne mogu da vjeruju da se nešto tako strašno dogodilo u njihovom komšiluku.

Kako su  kazale prve komšije supružnika Delalić, nekih velikih problema između njih nije bilo.
Sead Delalić je radio kao konobar u jednom poznatom restoranu u Sarajevu već dugi niz godina, a njegove komšije o njemu govore samo najbolje, prenosi Faktor.

- Mnogo mi je žao zbog onoga što se dogodilo. Bio je on divan čovjek, često sam mu govorio da je najveći gospodin u mahali, tako ga je bilo lijepo vidjeti u odjelu i kravati, uvijek je bio sređen. Često je i mene pozivao da mu budem gost u restoranu u kojem radi. Velika je ovo tragedija – kazao nam je jedan od njegovih komšija.

U posljednje vrijeme, kažu, Sead je bio sklon alkoholu pa su se mogle često čuti svađe bračnog para. Mersija je navodno radila u preduzeću ZOI'84, a u sukobe sa suprugom je ulazila zbog njegove sklonosti alkoholu.

- Sinoć sam glasno čula njegov glas, kao da je svađa bila, ali nisam vidjela ni policiju niti bilo šta. Strašno je sve ovo – kazala je komšinica za Faktor.

Bračni par Delalić je živio u porodičnoj kući, a na spratu iznad njih stanuje Seadova majka, kao i njegov brat sa suprugom.

Sead i Merzija imaju i sina koji živi u inostranstvu, prenosi Faktor.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.