23.4.2018. 14:47
0
Uhapšene osobe koje su opljačkale market, granična policija identifikovala sporni Renault
Pripadnici Jedinice granične policije (JGP) Bijeljina u subotu su spriječili izlazak iz BiH dvojice državljana Srbije koji su prethodno otuđili robu u marketu na području Bijeljine.

Nakon zaprimljene informacije Policijske stanice II Bijeljina MUP-a RS-a da su dvije nepoznate osobe u marketu u naselju Dvorovi otuđile raznu robu, pripadnici JGP Bijeljina pojačali su kontrolu vozila i osoba prilikom izlaska iz BiH. Na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača, dva sata nakon otuđenja robe iz marketa, pripadnici GPBiH identificirali su sporni 'Renault' s registarskim oznakama R. Srbije te pregledom vozila otkrili otuđenu robu.

Vozač i suvozač, četrdesettrogodišnji S.A. i četrdesetpetogodišnji N.K., zadržani su na prijelazu i predati pripadnicima MUP-a RS-a koji su ih lišili slobode. Vozilo i otkrivena roba (parfemi, alkoholna pića i dr.) također su predati pripadnicima tog MUP-a, saopćeno je iz Granične policije BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.