4.5.2018. 18:32
0
Moguća dva samoubistva u dva dana: Danas se objesila ženska osoba, jučer se u istom naselju ubio maloljetnik
Policiji Brčko distrikta prijavljena je smrt ženske osobe koja je najvjerovatnije počinila samoubistvo vješanjem, rekao je Srni šef Operativno-komunikacionog centra brčanske policije Halid Emkić.

Policijski službenici obavili su uviđaj i utvrđeno je da je riječ o ženskoj osobi čiji su inicijali Š.A. /37/ sa područja Brčkog. 

Emkić kaže da je mrtvozornik konstatovao da je, najvjerovatnije, izvršeno samoubistvo vješanjem. 

"Ljekar Zdravstvenog centra Maoča nam je u 11.15 časova potvrdio da je u Zdravstveni centar dovezeno preminulo lice", rekao je Emkić. 

O slučaju je upoznat dežurni tužilac, a pripadnici policije preduzimaju dalje radnje na rasvjetljavanju događaja. 

Ako istraga pokaže da je riječ o samoubistvu, to će biti drugo u ovom naselju za dva dana. Juče se u istom naselju ubio maloljetnik, a uzroci još nisu poznati.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.