17.5.2018. 8:16
0
U teškoj nesreći u Počitelju smrtno stradao 24-godišnjak, dvije osobe teže povrijeđene
Jutros na magistralnoj putu M-17 Mostar - Čapljina dogodila se teža saobraćajna nesreća, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su teže povrijeđene.

Kako je saopćio Operativni centar MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona u saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva automobila, Renault Megane i Opel Astra.
 
Smrtno je stradao J. M. (24), suvozač iz automobila Renault Megane iz Tasovčića, a teže su povrijeđeni vozači oba automobila, koji su prevezeni u Centar urgentne medicine SKB-a Mostar, prenosi Jabuka.tv.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske uprave Čapljina i dežurni tužilac.

Za vrijeme uviđaja saobraćaj je bio nakratko obustavljen.

Na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

Nesreca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.