27.5.2018. 22:05
0
Vatra progutala Golf 3, djevojke istrčale na vrijeme
U momentima dok su se u Bijeljini u Golfu vozile dvije djevojke, iz tog vozila je odjednom počeo da izbija dim, a kada su iz auta izašle, progutala ga je vatra.

Povrijeđenih nije bilo, a reagovali su i bijeljinski vatrogasci, koji automobil nisu uspjeli spasiti i šteta je totalna, pišu “Nezavisne novine“.

“Te dvije djevojke su, vidjevši da se iz auta dimi, stale u Ulici Kulina bana. Njihova odluka bila je ispravna, jer ko bi znao šta bi se moglo desiti da su nastavile voziti”, pričaju Bijeljinci.

Kako dodaju, vatrena stihija je ubrzo progutala Golf “tricu”.

“Sve se dešavalo oko podneva. Auto je izgorio kao da je od kartona. Bila je tu i policija, ali one nisu htjele uviđaj, jer je stvar jasna kao dan – auto se sam zapalio”, kažu očevici.

Na lice mjesta je izašlo jedno vatrogasno vozilo, te je intervencijom bijeljinskih vatrogasaca požar lokalizovan.

“Prethodno su građani pokušali da ugase požar, ali je sve planulo jako brzo. Bili su bespomoćni”, ističe sagovornik.

Inače, u blizini parkinga gdje je Golf izgorio nalazi se i stambeno-poslovna zgrada, a Bijeljinci kažu da je prava sreća što se požar nije proširio i na taj objekat.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.