6.6.2018. 21:35
10
Drama kao iz filmova na ulicama Sarajeva: Policijska potjera za razbojnikom, policija zaustavila crveni Opel i uhapsila muškarca
FOTO: Dnevni Avaz
U ulici Halida Kajtaza oko 20.15 sati odvijala se prava drama. Naime, iz pravca Ciglana, odnosno tunela, i iz pravca Američke ambasade počela su pristizati mnogobrojna policijska vozila s upaljenom rotacijom, a policija je naređivala pješacima da se sklone sa ceste i trotoara, prenosi Dnevni Avaz.

Nakon što su se vozači sklonili, dva policijska vozila okružila su crveni automobil marke Opel. Pritrčali su vozilu, otvorili vozačeva vrata te pokušali izvući vozača koji je pružao otpor pri hapšenju. 

Prema pisanju Avaza, policija je iz Vogošće pokrenula potjeru za muškarcem koji je počinio razbojništvo u tom mjestu. U pomoć su im pristigli pripadnici Policijske uprave Centar, tačnije Interventnog voda, koji su prepriječili put vozilu i zaustavili ga, te ga uhapsili.

10
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.