24.6.2018. 11:45
0
Iz korita Bosne kod Modriče izvučeno beživotno tijelo Vere Blagić
Nakon višednevne potrage, u mjestu Koprivna, na području općine Modriča, jučer je pronađeno beživotno tijelo Vere Blagić (1959.), koja je 20.juna, u naselju Poljice, kod Doboja, uočena kako ulazi u rijeku Spreču.

Beživotno tijelo je pronađeno oko 13.20 sati, u koritu rijeke Bosne, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Policijski službenici policijske stanice Modriča odmah su postupili po prijavi, te utvrdili da se radi o ženi iz Doboja.

Na vađenju beživotnog tijela iz vode bili su angažovani pripadnici Ronilačkog kluba „Vidra“ iz Modriče.

Uz prisustvo doktora mrtvozornika, uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.