3.7.2018. 13:54
0
Potvrđenna optužnica protiv Selvedina Bulbula: Djevojke pružale seksualne usluge u klubu "Orlando" na Dobrinji po cijeni od 200 KM
Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva KS protiv Selvedina Bulbula, Selme Delić, Arnele Ožegović, Ehlimane Čehajić i Lamije Avdić, prenosi danas Dnevni Avaz.

Bulbul i Delić optuženi su za krivična djela nedozvoljena trgovina, navođenje na prostituciju i pranje novca, dok su Čehajić, Ožegović i Avdić optužene za krivično djelo navođenje na prostituciju, saopćeno je iz Tužilaštva KS. 

Prema navodima iz optužnice, terete se da su od 2008. do 2018. godine u noćnom klubu ''Orlando'' organizirali pružanje seksualnih usluga, za što su vrbovali veliki broj djevojaka kojima su obećavali ''brzu i dobru zaradu'', piše Avaz.

Djevojke koje su podvodili seksualne usluge su pružale po cijeni od 150 do 200 maraka. Polovinu tog novca optuženi Bulbul i Delić zadržavali bi za sebe.

Istovremeno, postupajući tužilac predložio je Sudu produženje pritvora optuženima Selvedinu Bulbulu i Selmi Delić, ali i oduzimanje nezakonito stečene imovinske koristi, i to novac u iznosu od oko 100.000 KM i tri automobila, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.