13.7.2018. 14:20
0
Pakistanci pokušali ući u BiH s krivotvorenim stikerima Šengen viza
Službenici Jedinice granične policije Zračne luke Sarajevo u četvrtak su oduzeli tri putne isprave Pakistana nakon što su uočili da se u njima nalaze krivotvoreni stikeri Šengen viza Austrije i Španjolske.

Stikeri su otkriveni prilikom kontrole putnih isprava troje državljana Pakistana koji su na Međunarodnu zračnu luku Sarajevo stigli letom iz Istanbula.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo "krivotvorenje isprava", o događaju je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo.

S obzirom na to da su zatražili međunarodnu zaštitu – azil, prema nalogu tužitelja, svi su predani pripadnicima Službe za poslove sa strancima, navodi se u priopćenju bh. granične policije.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.