5.9.2018. 15:35
0
Vatrena stihija zahvatila pogone firme „Elchytex“ i disko-kluba „Cavalli“
U Žepču je danas oko 13.30 sati, iz još neutvrđenih razloga, izbio požar na objektima bivšeg tekstilnog preduzeća ILZO „Mahnjača“.

Požar je zahvatio dijelove proizvodnog pogona „Elchytexa“ i disko-kluba „Cavalli“. U pomoć žepačkim vatrogascima pristigle su vatrogasne jedinice iz Maglaja i Zavidovića. 

Struja u proizvodnim pogonima preduzeća „Elchytex“ je ugašena i proizvodnja je obustavljena, piše Avaz.

Vatrena stihija s kojom se bore vatrogasci Žepča, Maglaja i Zavidovića još nije lokalizirana i prijeti da zahvati i salon namještaja „Moj Dom“. 

Materijalna šteta je ogromna. Prema posljednjim informacijama, tokom gašenja požara nekoliko vatrogasaca je povrijeđeno usljed gušenja dimom. Povrijeđenim vatrogascima ukazuje se medicinska pomoć u Domu zdravlja Žepče, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.