13.9.2018. 14:11
0
Orašje: Pred kćerkom nožem ubola supruga u ruku
Četrdesetogodišnja O. M. iz Kopanica, općina Orašje, svog devet godina starijeg supruga ubola je nožem. Nezvanično, drama se odigrala pred očima njihove maloljetne kćerke. Nasilna žena, koju policija i Tužilaštvo Posavskog kantona terete za nasilje u porodici, je uhapšena.

- Nakon policijskog zadržavanja, uslijedilo je i dvadesetčetvorosatno tužilačko zadržavanje osumnjičene. Poslije toga odlučit ćemo hoće li ona biti puštena na slobodu ili će biti predložen pritvor za osumnjičenu - navela je Mlađenka Milovanović, postupajuća tužiteljica. 

Nezvanično, kod napadnutog muškarca konstatirana je ubodna rana na ruci. Nakon drame ispitano je oboje supružnika. Osumnjičena tvrdi da jeste bilo svađe i sukoba između njih dvoje toga dana, ali je kazala da nije uzimala nož. Pravdala se riječima da je njen suprug povrijeđen kada je bježeći udario u vrata ili zid. Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je porodica koja je po sličnim ekcesima poznata policiji odranije. Prijavljivali su jedno drugo. Ovaj napad postao je predmet istrage nakon što je 10. septembra u 12.30 Policijskoj stanici Orašje prijavljeno nasilje u porodici u Kopanicama, piše Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.