17.9.2018. 17:00
0
Zbog šverca marihuane državljanin BiH uhapšen na ulazu iz Makedonije u Srbiju
Policija Srbije je na graničnom prijelazu Preševo, na ulazu iz Makedonije u Srbiju, zaplijenila oko četiri kilograma marihuane kod državljanina BiH čiji su inicijali B. K.

Policija je 3,9 kilograma marihuane upakovane u tri paketa pronašla ispod sjedišta vozača i suvozača i u prtljažniku Peugeota slovenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnji državljanin BiH, čiji su inicijali B. K., saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

B. K. je osumnjičen za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, a, po nalogu zamjenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden tužilaštvu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.