24.9.2018. 10:45
0
U Bratuncu uhapšene dvije osobe zbog teške krađe
Privedene osobe su u bratunačkom naselju Polom iz radnih mašina jedne privatne firme iz Zvornika pokušali otuđiti dizel gorivo

Službenici Policijske stanice Bratunac sinoć su na licu mjesta zatekli dva izvršioca krivičnog djela teške krađe i uhapsili B. S. (21) i D. Ć.(20), obojica iz Bratunca. 

Privedene osobe su u bratunačkom naselju Polom iz radnih mašina jedne privatne firme iz Zvornika pokušali otuđiti dizel gorivo. 

Izvršenim pretresom objekta i vozila koje koriste osumnjičene osobe pronađeno je i oduzeto nekoliko kanistera goriva za koje se pretpostavlja da potječu iz radnih mašina zvorničkog preduzeća.

O ovoj teškoj krađi upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, nakon čega slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.