22.10.2018. 10:18
1
U teškoj nesreći kod Kalesije poginula 19-godišnja Nejra Mujkić
Sinoć oko 22.15 sati na lokalnom putu Gornji Rainci - Rainci, općina Kalesija, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je Nejra Mujkić (19) iz Kalesije, upravljajući automobilom Opel Astra, izgubila kontrolu, nakon čega je udarila u betonski stub pored puta.

Njena smrt konstatirana je u HMP Kalesija, a suvozačica E. D., rođena 2000. godine iz Kalesije, zadobila je povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili te su je zadržali na daljnjem liječenju, dok je saputnik Tarik Alagić (19) iz Kalesije zadobio lake tjelesne povrede. 

O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere poduzeli su službenici OKP PU Kalesija.

Kako saznajemo, Nejra je bila na rođendanskoj proslavi njene prijateljice. Nakon završetka proslave, krenula je autom odvesti neke prijatelje. 

Nejra Mujkić je ove godine završila frizersku školu. Radila je u frizerskom salonu u Raincima Gornjim, prenosi Avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.