28.10.2018. 9:39
0
Iz MUP-a KS poručuju: I danas opsežna istraga i potraga za ubicama sarajevskih policajaca
FOTO: N1
Aktivnosti na rasvjetljavanju ubistva policajaca Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Adisa Šehovića i Davora Vujinovića se nastavljaju i u toku je opsežna istraga, izjavila je Srni portparol kantonalnog MUP-a Suvada Kuldija.

Kuldija zbog interesa istrage nije mogla da otkrije više detalja, naglasivši da će, čim bude nekih konkretnih dokaza, javnost biti blagovremeno obaviještena. 

Zbog ubistva dvojice policajaca federalna Vlada proglasila je ponedjeljak, 29. oktobar, Danom žalosti. 

U sarajevskom naselju Alipašino Polje prije dva dana je u pucnjavi ubijen policajac kantonalnog MUP-a Sarajevo Adis Šehović /46/, dok je drugi policajac Davor Vujinović /43/ preminuo u bolnici od zadobijenih povreda. 

Na policajce, koji su bili u službenom vozilu, vatru su otvorila lica koja su pokušala da ukradu automobil Golf VI.

U toku je velika policijska potraga za počiniocima u koju su uključene sve policijske agencije u BiH. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.