23.11.2018. 13:00
0
Osamnaestogodišnjak povrijeđen u nezgodi kod Gradiške
- Osamnaestogodišnjak iz Gradiške čiji su inicijali M.D. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Dubrave, opština Gradiška.

Nakon saobraćajne nezgode, koja se dogodila juče oko 17.50 časova na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, povrijeđeni mladić prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su M.D za upravljačem automobila "BMV", vozač autobusa M.D. (54) iz Slovenije i V.V. (58) iz Gradiške koji je vozio "audija".

U nezgodi je oštećen i parkirani automobil "folksvagen pasat", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Prema riječima ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Edite Grbavac, pacijent M.D. primljen je u politraumatizovanom stanju i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju.

Ona je navela da su sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem krajnje neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, pišu Nezavisne.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.