13.12.2018. 11:01
2
Godina dana od utapanja Aldina Mulića i Irhana Foče
Mladići su se utopili 13.decembra prošle godine nakon što je Almin Mulić upao u nabujalu i hladnu Miljacku, a Irhan Fočo skočio za njim u pokušaju da mu pomogne
Obojica mladića su ubrzo nestali. Uslijedila je opsežna potraga za nastradalim mladićima. Tijelo Irhana Foče pronađeno je sutradan kod Visokog, dok je tijelo Aldina Mulića pronađeno poslije 27 dana u naselju Bojnik u Sarajevu.

Skoro hiljadu pripadnika civilnih zaštita, spasilaca, ronilaca, pasa tragača, dronova, kao i helikopter Federalne uprave policije intenzivno tražili Mulićevo tijelo u rijekama i uz obale u cijelog Bosni i Hercegovini, ali i Hrvatskoj, piše FACE TV.

Tijelo Aldina Mulića, s prijateljima je pronašao njegov brat Armin Mulić.

(Alen Avdić)
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.