14.12.2018. 11:42
0
Leila ostavila Admira prije 20-ak dana, šokantan prizor u kući zatekao brat Sovićeve supruge
Nakon sinoćnje nezapamćene tragedije u bihaćkom naselju Mali Lug, kada je Admir Sović ubio troje djece, a potom počinio samoubistvo, jutros je nastavljen uviđaj kojeg su obavili pripadnici MUP-a USK.

Službeno je potvrđeno da je riječ o trostrukom ubistvu i samoubistvu, a još uvijek nisu poznati detalji ubistva. Ranije su neki mediji prenijeli da je Sović djecu usmrtio nožem, a onda presudio sebi tako što se objesio na ulaznim vratima kuće u kojoj su živjeli.

Komšije su u šoku nakon tragedije, a, kako su rekli u razgovoru za Avaz, i dalje ne mogu vjerovati da je Admir to mogao učiniti, posebno jer je važio za brižnog oca, prema njihovim riječima. 

- Djeca su išla u vrtić prije tri godine po tri sata dnevno. On je njih dovozio svaki dan i odvozio, oblačio. Na društvenim mrežama objavljivao je svakodnevno njihove slike - kazale su komšije u razgovoru za Avaz.

Navodno je supruga Leila prije dvadesetak dana ostavila Admira, a Avaz prenosi da je putem drugih ljudi Admir molio Leilu da se vrati. Pojedine komšije su ranije izjavile da su čule Admira kako prijeti da će pobiti djecu ako mu se žena ne vrati.

Šokantnu scenu u kući prvi je zatekao brat Sovićeve supruge, koji je policajac i koji je živio s njima u istoj kući.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.