19.12.2018. 12:26
0
Šteta nakon požara na Ilidži oko 35.000 KM: Prije tri godine su mi prijetili da će zapaliti auto. Ne svađam se, niti koga diram
Dva vozila rent-a-car firme Sers Auto iz Sarajeva zapaljena su sinoć, dva sata iza ponoći, rekao je danas za Oslobođenje vlasnik ove firme Serdar Sevinc iz Turske. Vozila su izgorjela u Ulici Pijačna od broja 79 u sarajevskom naselju Stup.

"Zaista ne znam ko je i zašto ovo uradio. Ja sam ovdje stranac, radim svoj posao i ni sa kim se ne svađam niti koga diram. Ako mi neko zatraži pomoć, gledam da mu pomognem", rekao je Sevinc za Oslobođenje.

On dodaje da ga je oko dva sata iza ponoći probudio poziv vlasnika zgrade u kojoj je iznajmio kancelariju, i ispred koje parkira svoja vozila. Rekao mu je da mu gore vozila, te je odmah požurio do svoje kancelarije.

"Kad sam došao vidio sam požar, i policiju koja je stigla prije mene. Ispostavilo se da je neko molotovljev koktel ubacio u vozilo i tako ga zapalio. U vozilu je ostala flaša... Pričinjena šteta je između 30.000 i 40.000 KM", rekao je vlasnik ove firme za Oslobđenje.

Sevinc ističe da mu je prije tri godine izvjesna osoba putem telefona prijetila da će mu zapaliti vozilo, ali to tada nije uradila. 

Iz MUP-a KS-a kratko navode da su zapaljena dva vozila, a ranije je objavljeno da su izgorjela četiri automobila.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.