22.1.2019. 20:54
0
Uskoro završne riječi na suđenju za ubistvo Nijaza Hasanovića zvanog Rambo
FOTO: Dnevni Avaz
U Kantonalnom sudu u Sarajevu u nastavku suđenja Muniru Sinanoviću Munji, Arminu Haliloviću Arku i Damiru Hasanoviću Dadi koji su optuženi za ubistvo Nijaza Hasanovića, zvanog Rambo, danas je u nastavku suđenja Tužilaštvo uložilo dodatne dokaze, prenosi Avaz.

Prema riječima advokata Senada Bilića, završne riječi u ovom predmetu zakazane su za 7. februar.  

Ubistvo Nijaza Hasanovića koji je rodom iz Srebrenice, desilo se 20. augusta 2017. godine dva sata, ispred noćnog kluba “Cool” u Ilijašu. Sinanović i Hasanović su se posvađali dok su bili u objektu. 

Kada je Hasanović izašao napolje, za njim su krenuli Muamer Karavdić, Meho Ibišević, te Munir Sinanović, Damir Hasanović i Armin Halilović, piše Avaz.

Dok su se prepirali ispred noćnog kluba, Nijaz Hasanović je u jednom momentu izvadio nož i ubo Ibiševića, koji je usljed zadobijenih povreda preminuo. Potom su Sinanović i ostali optuženi počeli da udaraju Nijaza Hasanovića nanijevši mu tom prilikom teške povrede, od čijih je posljedica umro.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.