1.2.2019. 13:46
4
Sarajevo: Nakon saobraćajne nesreće, instruktorici vožnje slomio nos
Nesvakidašnji slučaj zabilježen je jučer u Sarajevu, a nakon intervencije policije, jedna osoba je uhapšena. Nakon saobraćajne nesreće, naime, došlo je do tuče u kojoj je jedna osoba povrijeđena.

Kako piše u saopćenju, u 15,45 sati, Četvrta policijska uprava obaviještena je da se u ulici Nerkeza Smailagića, općina Novi Grad Sarajevo, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali: putnčko motorno vozilo marke “Renault Scenic”, kojim je upravljao vozač S.Č. iz Sarajeva i putničko motorno vozilo marke VW Golf, kojim je upravljala kandidat vožnje L.Š., sa instruktorom vožnje L.D. iz Sarajeva.

Nakon saobraćajne nezgode, S.Č. je fizički napao instruktora vožnje L.D., nanijevši joj povrede. Na lice mjesta je izašla ekipa Zavoda za medicinsku pomoć i istu prevezla u KCU u Sarajevu, radi ukazivanja dalje ljekarske pomoći. Povrijeđenoj L.D. su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede (fraktura nosne kosti sa dislokacijom).

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nesreće obavili su policijski službenici PS Novi Grad Sarajevo. Istog dana u 18,10 sati, policijski službenici IV PU lišili su slobode lice S.Č., rođen 1966.godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 172. KZ F BiH (Teška tjelesna ozljeda).

Uhapšena osoba je predato u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici IV PU rade na dokumentovanju opisanog krivičnog djela, saopćeno je iz MUP-a, prenosi N1.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.