8.2.2019. 11:38
0
Konjic u strahu: Ubica Edin Gačić navodno ima spisak ljudi koje namjerava likvidirati
Stotine članova porodice, komšije, prijatelji, poznanici došli su jučer na dženazu Saudu Sultaniću (39) u Podorašac kod Konjica, mjestu u kojem ga je u ponedjeljak ujutro oko 7.30 sati brutalno likvidirao Edin Gačić (44), Banjalučanin, nastanjen u konjičkom selu Brđani, prenosi list Dnevni Avaz.

Iako veliki broj policajaca traga za ubicom, on još uvijek nije pronađen ni nekoliko dana nakon ubistva.

Kako piše Avaz, Konjičani žive u velikom strahu, pogotovo zbog nezvanične priče koja se uveliko pronosi, da je Gačić, navodno, odranije imao spisak osoba koje namjerava likvidirati. 

Ovu informaciju u policiji nisu mogli potvrditi. Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK, izjavio je da se potraga za osumnjičenom osobom nastavlja.

- Čuo sam da je tek izašao iz zatvora i da nije psihički stabilna osoba. Nije mi bilo svejedno da takva osoba živi u mom komšiluku, ali šta sam mogao, svako ima pravo da kupi nekretninu i nastani se gdje želi. Mogu vam reći da nismo zadovoljni radom policije. Evo, kao što vidite, njih u selu nema, samo se provozaju i odu, a mi opet ostanemo sami - rekao je jedan od komšija ubice za Dnevni Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.