9.2.2019. 22:00
0
Poznat identitet ubijenog policajca
Na lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini objekta koji pripada FUP-u večeras je likvidiran policajac, a kako saznajemo radi se o Mahiru Begiću iz hadžićkog naselja Lokve.

Prema dosadašnjim informacijama, policajac je ubijen sa više hitaca, a na licu mjesta su pronađene čahure napoznatog kalibra.

Njega je pronašao kolega, koji je došao da ga smijeni na straži.

Sumnja se da je ovo stravično ubistvo počinio Edin Gačić, kojeg policija intenzivno traži zbog ubistva Sauda Sultanića.

Podsjećamo, to ubistvo se desilo u ponedjeljak u 7.30 sati u mjestu Podorašac kod Konjica, a tom prilikom Gačić je ispalio više hitaca u Sultanića i izbo ga nožem, prenosi Avaz.ba. 

Također, Gačić je 1998. godine ubio saborca Ismeta Gunića, a 2002. život je oduzeo svojoj majci.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.