15.2.2019. 14:50
0
Na izlazu iz Mostara uhvaćen vozač koji je teretnim vozilom usmrtio ženu
FOTO: Source.ba / Arhiva
Vozač koji se sumnjiči da s teretnim vozilom u petak usmrtio stariju osobu na mostarskoj Aveniji, uhvaćen je na sjevernom izlazu iz Mostara, potvrdio je za Fenu glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

- Vozač je uhvaćen na magistralnom putu M-17, na izlazu iz Mostara prema Bijelom Polju - kazao je Marić i dodao da je u tijeku vještačenje.

Podsjećamo, starija ženska osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se u petak oko 11 sati dogodila na mostarskoj Aveniji.

Stradala osoba prelazila je prometnicu izvan označenog pješačkog prijelaza kada je na nju naletjelo teretno vozilo sa šlepom koje je nakon nesreće napustilo mjesto događaja.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.