15.2.2019. 15:44
0
U Banjaluci uhapšen Mile Pavlović koji je prijetila ubistvom novinarki "Euroblica"
Banjalučka policija uhapsila je osumnjičenog za prijetnje novinarki „EuroBlica“ Banja Luka.

Slobode je lišen M.P., osumnjičen da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, a nezvanično radi se o Miletu Pavloviću iz Banje Luke.

- Nakon zaprimljene prijave, na osnovu operativnih i istražnih mjera i radnji identifikovan je osumnjičeni, a po komletiranju i dokumentovanju predmeta protiv njega će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka – saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Prijetnje, upućene telefonskim putem, policiji je prijavila novinarka “EuroBlica” Banja Luka Milkica Milojević, koja smatra da, iako nije bio sporan njen, već tekst njenog kolege, ne treba prešutati bilo koju prijetnju medijskim radnicima.

- To je bio napad na moju redakciju - istakla je Milojević za Fenu navodeći da ne smijemo pristati da živimo u društvu u kojem je normalno psovati i prijetiti ubistvom porodice.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.