28.3.2019. 15:39
8
Prepoznajete li muškarca sa slike: Ukrao novčanik sa karticom sa koje je kasnije na bankomatu podigao 4.000 KM
PU Banja Luka
PU Banja Luka
PU Banja Luka
Policijska uprava Banja Luka pozvala je građane da pomognu u identifikaciji muškarca s fotografije, osumnjičenog da je 15. marta ukrao novčanik s bankovnom karticom s koje je podigao 4.000 maraka, prenosi danas Dnevni Avaz.

Ukoliko prepoznajete osumnjičenog, o tome možete obavijestiti najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122 ili 051/337-201.

- Pozivamo građane da pružanjem korisnih informacija ili otkrivanjem identiteta lica s fotografije pomognu u rasvjetljavanju krivičnog djela, ali također apeliramo na građane da ne zloupotrebljavaju ove brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacije - saopćila je PU Banja Luka. 

Nepoznati muškarac se tereti da je 15. marta ukrao novčanik iz odjeće žrtve u jednom od banjalučkih kafića. Potom je pomoću bankovne kartice s bankomata u ulici Kralja Petra I Karađorđevića podigao novac, pričinivši štetu od 4.000 KM.

8
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.