26.4.2019. 16:25
0
Policija u Sarajevu uhapsila 23-godišnjeg S.S. iz Hadžića: Passatom udario pješaka i onda pobjegao
FOTO: Source.ba / Arhiva
Sarajevski policajci jutros rano su uhapsili S.S. (23) iz Hadžića zbog sumnje da je sinoć u 21:50 sati na lokalnom putu Tarčin - Budmolići, u ulici 27. Jula u Hadžićima, Passatom udario pješaka H. Č. (37) iz Hadžića, prenosi Avaz.

Nesavjesni vozač, nakon što je pokosio 37-godišnjaka, nije se zaustavio, već je dodao gas i pobjegao. Policajcima je u početku posao otežavala i činjenica da nisu znali marku vozila, kao ni registarske oznake. Istražitelji su operativnim radom na terenu došli do saznanja da iza svega stoji S. S., kojem su ubrzo zakucali na vrata i stavili mu lisice na ruke. Iz sarajevske policije potvrđeno je da je crni Passat, za koji se sumnja da je učestvovao u nesreći, pronađen ispred kuće.

Uhapšeni, koji se sumnjiči za teška krivična djela protiv sigurnosti saobraćaja i neukazivanje pomoći osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nesreći, predat je u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, prenosi Avaz.

Povrijeđeni H. Č. zbrinut je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržan na daljnjem liječenju.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.