4.6.2019. 16:29
0
Detalji teške nesreće u Cazinu u kojoj je poginuo 17-godišnjak: Nedžad Nadarević izvršio nepropisno preticanje, pa se zabio u Audi
Teška saobraćajna nesreća desila se sinoć u cazinskom naselju Mihaljevac na magistralnom putu M-42, na relaciji Cazin – Bihać, gdje je došlo do direktnog udesa dva motorna vozila s motociklom, prenosi danas Dnevni Avaz.

Usljed nesreće preminuo je 17-godišnji Damad Badić, koji se nalazio u jednom od vozila. Teško je povrijeđen i motociklista Nedžad Nadarević.

U nesreći su učestvovala još dva vozila, kojima su upravljali 26-godišnjak iz Bihaća i 24-godišnjakinja iz Cazina, u čijem vozilu je bilo još dvoje saputnika, od kojih je jedan zadobio teške tjelesne povrede, a djevojka i drugi putnik lakše tjelesne povrede, piše Avaz.

- Uzrok ove nesreće je nepropisno pretjecanje koje je izvršio 24-godišnji motociklista iz Cazina koji je udario u automobil Audi - rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta. Uviđaj je završen jutros oko 10 sati, a saobraćaj se do tada odvijao alternativnim pravcima.

Prijatelji mladog D. Badića upućuju poruke saučešća na društvenim mrežama te ga opisuju kao dragog i vrijednog momka. Badić je pohađao Prvu srednju školu u Cazinu, a od učenika se danas emotivnom porukom oprostio i direktor škole Samir Abazović.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.