16.6.2019. 18:31
0
Sletili sa ceste: Mladić i djevojka povrijeđeni u teškoj nesreći na Jahorini
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu prema planini Jahorini nadomak Sarajeva jedna osoba zadobila je teške tjelesne povrede, dok je druga zadobila lakše.

Automobil Renault Clio u kojem su se nalazili mladić Marko i djevojka Miljana sletio je s ceste.

Prema riječima očevidaca, automobil je sletio s ceste a povrijeđenom mladiću i djevojci su pomoć pružili sugrađani iz automobila koji su se zatekli iza njih.

Kako su naveli, mladić i djevojka su u šoku.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povrijeđene u bolnicu na Pale gdje će im biti ukazana ljekarska pomoć i dijagnosticiran stepen povreda, prenose Nezavisne.

(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.