5.11.2019. 13:27
0
Kraj potrage za ubicom Sanele Trsten: Nedžad Čaušević se ubio iz automatske puške!
FOTO: Patria
Nedžad Čaušević, koji je ubio djevojku Sanelu Trsten u naselju Nedžarići, ubio se tokom policjiske potjere na Bjelašnici, saznaje Dnevni Avaz.

Ova informacija potvrđena je iz MUP-a KS. Čaušević je izvršio samoubistvo, nakon što je prije toga otvorio vatru na policijske službenike. Kako saznaje Avaz, nakon što je opkoljen i vidio da ne može pobjeći, izvršio je samoubistvo, navjerovatnije iz automatske puške.

Podsjećamo, jutros oko sedam sati u sarajevskoj ulici Aleja Bosne srebrene ubijena je Sanela Trsten.U pucnjavi je od zalutalog metka ranjena Senada Muhić, uposlenica preduzeća "Park".

Do tragedije je došlo ispred rasadnika ovog sarajevskoj preduzeća.

Podsjećamo, svi raspoloživi timovi najelitnijih specijalnih jedinica MUP-a Kantona Sarajevo bili su raspoređeni po Bijelašnici u potrazi za osumnjičenim Čauševićem. 

Čaušević je ubijen u mjestu Krupac u RS-u. Naime, policija ga je opkolila i izdala naredbu da se preda, a onda je zapucao prema policajcima. Međutim, kada je shvatio da je okružen sa svih strana, Čaušević je izvršio samoubistvo, kažu iz MUP-a KS.

 

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.