7.11.2019. 22:09
0
Otac ubijene žene koju je u Nedžarićima ubio Nedžad Čaučević: Da sam znao, ja bih njemu presudio prije!
"Da sam znao šta se dešava, ja bih njemu presudio prije. Eto, presudio je sam sebi", rekao je u ispovijesti za Dnevni Avaz Kasim Kulašević, otac ubijene Sanele Trstene, koju je u utorak hicima iz automatske puške ubio Nedžad Čaušević, s kojim je jedno vrijeme bila u vezi.

Sanela je ubijena u Nedžarićima. Krenula je, kao i svakog dana, na posao u tržni centar “Bingo” na Stupu. Nedžad ju je presreo i ubio je pucajući joj u leđa dok je pokušavala  pobjeći. Čaušević je ranio još jednu ženu na obližnjem parkingu te pobjegao prema Krupcu, gdje se raznio bombom, prenosi Avaz.

- Sanela je bila dobra osoba, dijete je svoje odgojila kako treba, snalazila se, radila. Dolazile  su nam njene kolegice, sve najbolje su o njoj kazale. Bila je vrijedna, snalažljiva i vidi kako je  dijete odgojila - kazao je Kasim za Avaz.

- Ne znam je li joj prijetio ili joj je nudio brak. Ona nije htjela govoriti, ništa ne znam. Tog čovjeka sam malo iz viđenja poznavao. Policija nas je obavijestila da ju je ubio. Ja sam locirao njegov mobitel preko prijatelja u “Telecomu”. To su sve moje kolege policajci koji su sve ekstra odradili – kazao je Sanelin otac za Avaz, koji je inače penzionisani policajac.

Obdukcija  ubijene Sanele Trstene pokazala je da je  na licu mjesta preminula od krvarenja uzrokovanog  prostrelnim ranama nanesenim iz automatske puške.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.