8.12.2019. 13:45
5
"Ono što se moglo vidjeti na snimku nije zabilježeno u ratu. Čupali su momku nokte i prste, nisam mogao spavati nakon svega što sam vidio"
Prijatelji, poznanici i rodbina danas su se oprostili od brutalno ubijenog Edina Zejćirovića.

Osumnjičeni za gnusno ubistvo su Suan Halilović (40), Nihad Hukić (26) i Suvad Djedović (22), dok je Samid Šabanović u bijegu. Uhapšenoj trojci Osnovni sud Brčko je odredio jednomjesečni pritvor, dok je za Šabanovićem raspisana potjernica, prenosi Avaz.

Građani Čelića i Brčkog okupili su se u Facebook grupi „Pravde za Edina“. Nakon onog što su vidjeli na snimku, traže maksimalnu kaznu za monstrume, a ako postoji mogućnost, tražit će i izmjenu Krivičnog zakona da bi sudovi za ovakve monstrume, pedofile, silovatelje mogli izreći kaznu doživotnog zatvora.

- Ono što se moglo vidjeti na snimku nije zabilježeno u ratu. Pa šta im je taj momak uradio da mu čupaju prste, nokte... Ma ne mogu da govorim. Ne mogu spavati nakon svega što sam vidio – kaže N.M. iz Brčkog, koji očekuje konkretnu reakciju bh. pravosuđa.

Dženaza-namaz je klanjana na lokalnom mezarju, a stotine građana su šutke, s neopisivom tugom i boli, otišle svojim kućama, prenosi Avaz.

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.