12.2.2020. 11:46
0
Policija na Ilidži zaustavila S.P. iz Konjica: Pronašli mu napunjen pištolj Pietro Berettu bez dozvole
FOTO: Ilustracija
U utorak navečer pripadnici Jedinice za podršku Uprave policije MUP KS u ulici Jahijela Fincija, općina Ilidža, zaustavili su i kontrolisali lice S.P., rođen 1988. godine u Konjicu, nastanjen u Sarajevu.

Tom prilikom kod istog je pronađen i oduzet pištolj marke Pietro Beretta, sa okvirom i sedam metaka kalibra 9 mm, za koji ne posjeduje odobrenje nadležnog organa.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 74. ZONDINOiM-a, S.P. je lišen slobode i predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.