16.2.2020. 14:07
1
Pretukli Egipćane usred dana i oteli im novac i mobitele
FOTO: Avaz
Dvojica razbojnika jučer su usred dana u 13:30 sati u ulici Sedrenik do broja 53, u sarajevskoj općini Stari Grad, napali i opljačkali Egipćane M. M. i I. R., potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
Kako prenosi Dnevni Avaz, pljačkaši su presreli Egipćane te su, uz upotrebu fizičke snage i prijeteći pištoljem, oteli novac i dva mobitela. Tom prilikom M. M. i I. R. su zadobili lakše povrede.

Policajci intenzivno tragaju za počiniocima, a o slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, prenosi Avaz.


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.