14.6.2020. 21:00
2
Druga pucnjava danas u Sarajevu: Policija traga za počiniocem
Nekoliko sati nakon pucnjave u Ulici Patriotske lige u sarajevskom naselju Koševu desila se još jedna pucnjava. Ovaj put u blizini stadiona Koševo.

Iz  Operativnom centru MUP-a KS  potvrđeno je da je oko 20 sati je na ovom platou u blizini jednog ugostiteljskog objekta došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Međutim u ovom incidentu, kako  je rečeno, nije bilo povrijeđenih. Policija traga za počiniocem. Nezvanično, navodno se ovaj incident desio nakon svađe u ovom objektu.


Kako smo izvijestili, nekoliko sati ranije se u ulici Patriotske lige pucnjava desila ispred ulaza u stambenu zgradu, te pored jednog ugostiteljskog objekta. Također, u samoj blizini se nalazi i dječije igralište.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.