19.6.2020. 16:07
0
Potvrđena optužnica protiv Emira Ajanovića: Uz prijetnju i upotrebu oružja oduzeo više od 6.000 KM
Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS) protiv Emira Ajanovića zbog krivičnog djela razbojništvo.

Ajanović se tereti da je u februaru i martu počinio pet krivičnopravnih radnji razbojništva u prodavnici "Deny-prom“ a potom i u Lutriji BiH.

Prema tužbenim navodima, Ajanović je, uz prijetnju i upotrebu oružja, od radnika spomenuta dva objekta oduzeo novac u iznosu većem od 6.000 KM.

Postupajuća tužiteljica u ovom slučaju je uz optužnicu predložila produženje pritvora, objavljeno je na službenoj stranici Tužilaštva KS.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.