16.7.2020. 23:07
0
Policija traga za nestalom Tuzlankom Azrom Dedić
Službenici Odjeljenja kriminalističke policije iz Tuzle intentivno tragaju za 47-godišnjom Azrom Dedić koja je nestala 9. jula ove godine.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić potvrdila je nestanak ženske osobe iz Tuzle inicijala A.D. rođene 1973. godine prijavio je njen sin.

"On je 13. jula pristupio Policijskoj stanici Istok i prijavio da se njegova majka A.D. udaljila još 9. jula te da se od tada ne javlja na telefon", preicirala je Kapidžić.

Potrebne mjere poduzimaju službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

"Raspisana je potraga za nestalom osobom i trenutno se radi na njenom pronalasku", dodala je Kapidžić.

Porodica nestale Azre Dedić također moli za pomoć, a u slučaju njenog lokaliziranja mogu obavjestiti na broj mobilnog telefona 061/289-999 ili kontaktirati najbližu policijsku stanicu.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.