14.10.2020. 17:31
0
B.V. iz Hadžića prijetio pištoljem treneru omladinaca Želje, policija ga uhapsila i pronašla mu pištolj bez dozvole
Nevjerovatne stvari desile su se ovih dana na Grbavici. Treneru A.D. u omladinskom pogonu Željezničara, jedan od roditelja je zaprijetio pištoljem.

Sve se odigralo u subotu, a razjareni roditelj je tražio je trenera po gradu. Odlazio je vidno alkoholiziran u njegov privatni ugostiteljski objekat, stavljao pištolj na stol, a kada nije našao terenera, oštetio mu je automobil. Velika je sreća da nije uspio naći trenera, jer se sve moglo okončati tragično, prenosi danas Dnevni Avaz.

Inače, dječak je, kako kažu oni koji su upoznati, imao korektan status kod trenera. Nije jasno zašto je roditelj odlučio da uzme stvari u svoje ruke. Pretpostavlja se da isti nije bio zadovoljan statusom svog sina u ekipi.

Cijela stvar je prijavljena policiji. 

"Dana 10.10.2020. godine u 19:10 sati policijski službenici Policijske uprave Novo Sarajevo su zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 183. KZ FBiH (ugrožavanje sigurnosti) na štetu D.A. iz Sarajeva i krivičnog djela iz člana 74. ZONDINOIM-a KS, lišili slobode lice B.V. iz Hadžića.

Tokom pretresa navedenog lica, policijski službenici su pronašli i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, od B.V. oduzeli jedan pištolj marke 'Glock', kalibar 9 mm, sa pripadajućim okvirom i 14 komada metaka, a za koje nije posjedovao odobrenje nadležnog organa", poručili su iz MUP-a KS.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.