5.12.2020. 15:34
1
Mlada nogometašica tuzlanske Slobode Edina Serhatlić preminula u 20. godini
U FK Sloboda Tuzla sa nevjericom i šokom primljena je informacija da je u 20. godini života preminula mlada fudbalerka Slobode Edina Serhatlić, prenosi Tuzlanski.

Tužna informacija potresla je sve u Klubu, a povodom ovog tragičnog događaja oglasio se i Elmir Šećerbegović, predsjednik FK Sloboda:

“Ova vijest nas je šokirala i iznenadila. Svi u Klubu smo jedna velika porodica i prerani Edinin odlazak nas je mnogo rastužio. Porodici Serhatlić upućujem izraze najdubljeg saučešća. Uz vas smo u ovim teškim trenucima”.


Edina je bila omiljena među djevojkama u crveno – crnom. Armin Mujezinović, trener ženske selekcije nije krio tugu nakon saznanja da Serhi više nije među nama:

“Sa tugom možemo izjaviti da smo izgubili dobru, vaspitanu djevojku koja je svaki dan živjela Slobodu i bila ponosna što je nosila grb Kluba. Igračica koja je Slobodu i naš tim nosila u srcu, na svakom treningu, svakoj utakmici. Hvala ti Serhi za sve””.


Merima Aljić, kapitenka naše ženske selekcije, o Serhi, kako su je zvale saigračice, imala je samo riječi hvale:

“Sjećam se kada me je pitala da počne dolaziti na treninge mlađih uzrasta kako bi napredovala i bila što bolja. I taman kad se posvetila fudbalu, razbolila se. Serhi naša dobrica, uvijek spremna pomoći i uvijek raspoložena za trening. Uvijek ću pamtiti tvoju radost nakon postignutog gola. Zauvijek ćes biti u našim srcima i uvijek ćemo te se rado prisjećati. Naša svaka naredna utakmica biti će za tebe!”



Edina Serhatlić rođena je 06.07. 2000. godine u Tuzli.

Fudbalski klub Sloboda ovom prilikom porodici Serhatlić i prijateljima upućuje iskrene izraze saučešća. Uz vas smo u ovim teškim trenucima. Edina, nikada te nećemo zaboraviti…Tvoja Crveno – crna porodica, navode iz FK Sloboda Tuzla.


(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.