12.12.2020. 12:01
0
Lopovi uništili kamere, pa ukrali hranu iz džamije
Policija u Srebrenici radi na rasvjetljavanju krađe hrane iz džamije u mjestu Osat, rekao je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar, prenosi Avaz.

Bobar je naveo da je Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno jučer da je nepoznato lice, ili više njih, u mjestu Osat iz džamije otuđilo određenu količinu hrane i oštetilo kablove na jednoj od nadzornih kamera. 

On je dodao da je policija na licu mjesta izvršila uviđaj i o događaju obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.  Policijska uprva Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na vjereke objekte i poziva građane da se uzdrže od ovih ili sličnih ponašanja.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.