1.1.2021. 14:57
4
Ovo je Dalibor Čamber, osoba koja je osumnjičena da je sinoć kod Laktaša ubila mladića Duška Savanovića
Muškarac D. S., koji je sinoć ranjen u Trnu kod Laktaša, preminuo je od zadobijenih povreda u UKC Republike Srpske. Za pucnjavu je osumnjičen Dalibor Čamber koji je odranije poznat policiji i pripadnik je organizacije "Srbska čast", otkrivaju izvori RTV BN u MUP RS.

Kako prenose mediji, policijskoj stanici Laktaši sinoć oko 22.40 časova prijavljeno je da je u Trnu na parkiralištu benzinske pumpe l D.Č., koji je bio u društvu M.Đ. iz Laktaša, pucao iz pištolja i ranio  D.S. u predjelu stomaka i A.B. u predjelu noge, obojica iz Laktaša.

– Povrijeđeni su prevezena u UKC RS, gdje je osoba D.S. u 00.30 časova preminula, čime je počinjeno ubistvo.  D.Č. i M.Đ. su  uhapšeni a o događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – rekla je portparol MUP Srpske Mirna Miljanović.

Kako mediji prenose,od povreda zadobijenih u pucnjavi preminuo je Duško Savanović (24).

Kako ATV nezvanično saznaje, za pucnjavu je osumnjičen Dalibor Čamber koji je odranije poznat policiji.

 U martu ove godine uhapšen je zajedno sa bratom Dubravkom sa lažnim policijskim značkama i vozilom sa treptačima.

Tada je policija u pretresu pronašla i oružje, tvrdi ATV.

Kako BN saznaje Čamber je pripadnik Srpske časti, organizacije sa vrlo upitnom reputacijom koja djeluje i u Republici Srpskoj.

Čamber je zajedno sa ostalim iz "Srbske časti" rado viđen gost i u Palati RS kada je predsjendik bio Milorad Dodik.

(Patria)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.