20.1.2021. 20:29
0
Lopov ukrao kesu sa lijekovima za bolesnu djecu, ali ga policija ubrzo sustigla i uhapsila
Razbojnik, čiji je identitet policija otkrila ali ga još nije saopštila javnosti, danas je u prijepodnevnim satima ukrao vrećicu sa 35 kutija lijeka “Diazepam klizme”, namijenjenog djeci sa smetnjama u razvoju širom BiH, prenosi Avaz.

Dragoslav Šinik, predsjednik Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima iz Bosanske Gradiške, kaže da je lijekove ostavio u nezaključanom kombiju i da se sve desilo munjevito dok je ušao u zgradu Osnovnog suda.

- Lopov je lijekove, koji spadaju u grupu narkotika, ukrao iz kombija i počeo bježati. Stigao sam ga i oteo mu vrećicu u kojoj je bilo 35 kutija “Diazepama”, čija je vrijednost 2100 konvertibilnih maraka. Riječ je o vitkom muškarcu visokom oko 180 cm, obučenog u maskirnu jaknu sa kapuljačom - rekao je Šinik.

Lopov je pobjegao glavnom ulicom ulicom, a Šinik ga je prijavio policiji. Brzom akcijom policija je uspjela preko sigurnosnih kamera otkriti identitet lopova, a u toku je potraga za počiniocem ovog nedjela.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.