28.1.2021. 11:21
0
Sutra dženaza Tariku Pandžiću, Arminu Čajiću i Tariku Muhamedagiću koji su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći
Vlada Unsko-sanskog kantona danas je donijela Odluku o proglašenju Dana žalosti u petak, 29. januara, zbog dženaze i ukopa trojice tragično stradalih mladića u saobraćajnoj nesreći.

Tarik Pandžić, Armin Čajić i Tarik Muhamedagić smrtno su stradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak iza 18 sati u cazinskom naselju Šepići.

- Službenici Policijske stanice Cazin koji su upućeni na mjesto nesreće, utvrdili su kako su u nesreći učestvovali putničko motorno vozilo Fiat i teretno vozilo - ralica za čišćenje snijega. Dva lica iz putničkog motornog vozila su smrtno stradala odmah na licu mjesta, dok je treće lice sa teškim povredama hitno prevezeno u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. Nažalost, u toku jučerašnjeg dana dobili smo informaciju i da je treća osoba iz putničkog motornog vozila preminula - izjavio je načelnik Ureda komesara u Upravi policije USK Suad Prošić.

Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona i dalje provodi istragu o uzrocima tragične nesreće, tako da zvaničnih informacija još nema. Pretpostavlja se kako je nesreću u kojoj su stradala dvojica osamnaestogodišnjaka i dvadesetogodišnjak iz Cazina uslovila i magla, odnosno zimski uslovi za vožnju na putu.

Dženaza - namaz i ukop stradalih mladića bit će obavljeni u petak, 29. januara u Cazinu, nakon džuma - namaza.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.