30.7.2021. 16:10
0
"Komšije su vidjele da je bio neko sa džipom i našli su ga odmah. Ispaljeno je šest metaka, Arijana je bila u kući i prepala se"
Kako prenose mediji danas, pucano je na kuću Muriza Memića u Hrasnici.

Kako je prijavljeno nadležnima neko je pucao iz džipa u pokretu, a vozilo se udaljilo u nepoznatom smjeru. U toku je policijski uviđaj.

Pucnjava je uplašila stanovnike ovog naselja.

Kontaktirali smo odmah Muriza Memića, koji je za Source.ba portal pojasnio o čemu se radi:

"Ja bio na džumi danas, kad zovu, kažu pucali nam na kuću. Bila je tu policija, napravili su uviđaj. Neki čovjek se, navodno, javio, da je on to uradio. Otišli su sada da ga saslušaju. Ispaljeno je šest metaka", rekao je Memić danas za Source.ba portal.

Poručuje da su se komšije uplašile, ali da su također vidjele džip iz kojeg je pucano prema kući Muriza Memića u naselju Hrasnica.

"Komšije su vidjele da je bio neko sa džipom, i našli su ga odmah, jer se on kasnije sam javio policiji. Ne znam ko je i šta je, to će se vidjeti kasnije", rekao je Memić.

Tvrdi da je u trenutku pucnjave u kući bila njegova kćerka Arijana.

"Arijana je bila u kući. Prepala se. Komšija me nazvao i rekao mi da mi je neko pucao na kuću. Nije pogodio prozor ili nešto slično", rekao je Memić danas za naš portal.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.