1.10.2022. 18:25
0
Porodične razmirice u sarajevskom naselju Buća Potok pretvorile se u tragediju
U sarajevskom naselju Buća potok porodične razmirice pretvorile su se u tragediju u kojoj su jednoj osobi konstatovane povrede opasne po život.

Iz MUP-a KS su saopćili:

“Oko 15 sati obaviještena je policija Kantona Sarajevo da je u porodičnoj kući na području općine Novi grad Sarajevo povrijeđeno jedno lice, kojem je pružena prva pomoć od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo i isti je prevezen na UKCS gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život, te je zadržan na daljem liječenju. O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodi uviđajem, a lice koje je osumnjičeno za nanošenje povreda članu porodice se udaljilo u nepoznatom pravcu i za istim traga policija”, saopćili su.

Također, navode da će više informacija biti poznato nakon uviđaja, navodi N1. 


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.