22.11.2022. 8:32
0
Nova tragedija u BiH: Preminuo 17-godišnji mladić Denis Alić
Bosanski Petrovac je zavijen u tugu nakon što je, poslije teške bolesti, u 17. godini preminuo Denis Alić. Alić je bio učenik II razreda CNC operatera u Mješovitoj srednjoj školi “Bosanski Petrovac”.

Iako se borio s teškom bolešću, nije je uspio pobijediti. Od Alića se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji i poznanici, ali i njegovi školski drugari i nastavnici.

– Tužan dan za našu školu i Bosanski Petrovac. Molimo dragog Boga da Denisu podari dženet, a porodici sabur u ovim teškim danima – napisali su iz Mješovite srednje škole “Bosanski Petrovac”.

Dženaza namaz će se obaviti sutra 22.11.2022. godine na mezarju Didovići Bosanski Petrovac. Iza preminulog mladića ostala je majka Nedima, brat Sanel, tetka Amela, tetak Muharem te ostala mnogobrojna porodica.

Denis Alić preminuo je u 17. godini života

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.