27.10.2015. 18:47
3
Sabaheta Džindo uhvaćena u krađi na Ciglanama
Poznata sarajevska kradljivica Sabaheta Džindo ponovo je uhapšena nakon što je na pijaci u naselju Ciglane u Sarajevu pokušala ukrasti novčanik, piše Avaz.
"Policijski službenici I PU 26. oktobra ove godine u 14.30 sati uhapsili su Dž.S., rođenu 1959.godine, nastanjena u Sarajevu, zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa. Ona je oko 14.10 sati, na pijaci “Ciglane”, ulica Alipašina, općina Centar Sarajevo, zadržana od strane građana prilikom krađe novčanika od R.A. iz Sarajeva. O ovom slučaju obaviješten je  tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a Dž.S. je predata u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti iste", saopćeno je iz MUP-a KS.

Džindo je i ranije hapšena više puta zbog pokušaja krađe. Ova srednjovječna žena “operisala” je i izvan Sarajeva, pa je tako nekoliko puta uhapšena i u drugim gradovima BiH.
 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.